Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sådan finder du en god og sjov gave, som ikke vælter budgettet

En gave skal ikke nødvendigvis være dyr, hvis den skal bringe glæde. Nogle gange kan dét faktum, at du har tænkt ud af boksen, være nok til at gøre modtageren glad. Derfor følger her en række gode idéer til alternative gaver, som bringer glæde uden at vælte budgettet.

Vælg en sjov gave, som rent faktisk kan bruges

Det er nemt at finde en sjov gave, men det bliver ofte noget, som rent faktisk ikke kan bruges. Derfor er det en god idé at overveje, om du kan finde en sjov gave, som rent faktisk vil blive brugt fra tid til anden – og det kan være svært. Til gengæld kan du komme langt, hvis du tør at tænke en smule ud af boksen.

Skal du eksempelvis til en fest, kan det være en god idé at overveje, om du kan finde en gave, der vil blive brugt i løbet af aftenen. Det kan være mange ting, og igen handler det om at tænke en smule kreativt. Det kunne eksempelvis være en candyflossmaskine, som kan lave lækker candyfloss.

Den vil med garanti blive brugt i løbet af aftenen, uanset om der er børn eller voksne til stede. Samtidig er det ikke en gave, som vælter budgettet, og det er en klar fordel, når du vil finde en god gave, som ikke koster alverden, men som alligevel vil blive brugt. Herudover vil børnene med garanti blive ellevilde med den.

Book pladser til et standup-show

Billetter til standup-komikere behøver ikke at koste en bondegård. Jo, hvis du booker til de mest populære komikeres officielle turnéer, så vil de ofte have en høj pris for en enkelt billet, og så er gaven måske i overkanten. Heldigvis findes der mange andre muligheder for at få et godt grin til en lav pris.

Mange komikere afholder løbende prøveshows, når de skal teste deres materiale af. Derfor kan du med fordel booke pladser til et af de forskellige prøvesows, hvis du vil have et godt grin, uden du skal bruge alle dine penge. Det kan eksempelvis være på et af byens spillesteder, hvis du bor i en større by.

Du kan også forsøge dig med at booke billetter til et ‘open mic’-event, som heller ikke koster alverden. Her kan både nye og etablerede komikere prøve materiale af, og stemningen er generelt mere løs, end hvis du køber billetter til et decideret ‘one man’-show.

Find flere gode  og sjove gaver til hende i udvalget her.